KITCHENAID® STAND MIXER ATTACHMENT BUYING GUIDE

Miliony profesionálních i domácích kuchařů se spoléhají na jejich kuchyň® Stojte mixér a vytvořte všechny druhy chutných jídel a pečiva. Obrovská škála příloh a příslušenství transformuje mixér stojanu na výkonný a všestranný malý spotřebič. Kromě pečení můžete zpracovat ovoce a zeleninu, brousit maso, bičovat dezerty a vyrobit čerstvé domácí těstoviny.

Tato příručka vám pomůže dozvědět se o mnoha Kuchyňská pomůcka® Stojíček příslušenství a přílohy, takže můžete snít Ideální mixér stojanu—Pokompletní se vším, co potřebujete k rozšíření svých kulinářských průzkumů a otevření zcela nového světa možností.

Pink KitchenAid® Stand Mixer s háčkem C-tětného

Jaké doplňky mixéru KitchenAid® bych měl použít?

Všechno Kuchyňská pomůcka® stojany mixéry přijít s:

  • Míchací mísa

  • Háček těsta

  • Plochý šlehač

  • Wic Wip

Některé modely také zahrnují lisový štít. Tyto příslušenství přicházejí v různých materiálech, jako jsou skleněné misky a šlehače z nerezové oceli. Typ materiálu závisí na modelu stojanu, který si koupíte, nebo si můžete zakoupit mnoho z nich samostatně, takže máte vždy perfektní nástroj pro každý úkol. S tolika kuchyňským® příslušenství na výběr, z jakého připevnění nebo příslušenství pro stojan používáte Cookies čokolády, pusinky, palačinky, chléb nebo bramborová kaše?

Green KitchenAid® Stand Mixer s připojeným šlehačkou

Whips/Whips

Použijte bič drátu, když potřebujete něco provzdušit, aby byl lehký a nadýchaný, jako jsou vejce, sněhová pusinka, pěna a šlehačka nebo emulzifikovat ingredience, jako je majonéza a salátový dresink. Master dezerty jakoDomácí ekulace nebo Pavlova, nebo bičte pikantní předkrmy jako kozí sýr pěna crostini.


Red KitchenAid® Mixer s připevněním plochého šlehače v misce na řeznické blokové deformaci

Ploché šlehače

Při výrobě koláčů, sušenek nebo sušenek je plochý šlehač příslušenstvím, který chcete. Ploché šlehače lze také použít Vytáhněte vepřové, rozmačkat brambory, vytvořte čerstvé guacamole nebo smíchejte ingredience pro Thajské kuřecí masové kuličky.

Zda je to zahrnutý plochý šlehač nebo Flex-Adget šlehač příslušenství vyrobené z odolné gumy pro další škrábání, Ploché a flex-okrajové šlehačky jsou základem vašeho míchání.


Red KitchenAid® stojanový mixér s připevněním těsta vedle chleba na pultu

Těsto háčky

Pro jakýkoli typ domácí chléb, pizza nebo těstoviny, které vyžaduje hnětení, Příslušenství těsta Poskytuje rychlé a dokonce hnětení. Prozkoumejte svět chlebů z Snadná domácí focaccia na Pita chléb a PARMESAN HERB BAGELS.

Shop KitchenAid® stojanového mixéru

Rozšiřte své kulinářské schopnosti pomocí KitchenAid® Příslušenství pro stojan, které vám umožní zefektivnit váš proces pro trvale lahodná jídla.

Red KitchenAid® stojanový mixér s šlehačkou a keramickou bílou keramickou mísící mísou

Míchání misek

Ujistěte se, že váš výběr míchání mísy je správná velikost pro váš mixér stojanu a je vyroben pro váš konkrétní model, zda naklápěcí hlava nebo miska. Také se ujistěte, že vaše míchací mísa je pravý materiál pro typ receptu, který vytváříte.

  • Míchací misky z nerezové oceli: Nerezová ocel je skvělá odolná, ale lehká varianta pro snadný pohyb kolem kuchyně nebo přenosu obsahu. Jděte s klasikou Bezprostřední mísanebo zkuste jeden s a byt Zvládněte pro snadné uchopení. Pro zvýšený styl zkuste kladivová mísa z nerezové oceli Pro směšovače naklonění hlavy.

  • Skleněná mísa: Mísa z čirého skla je mikrovlnná trouba, takže můžete snadno roztavit nebo zahřívat přísady přímo v misce. Má také rukojeť, nalévání a měřicí značky, takže funguje jako obří měřicí pohár. Zde je několik možností, z nichž si můžete vybrat:

Míchání víček mísy a nalévání štítů

  • Nalití štít: Pomáhá udržovat mouku nebo tekuté stříkance uvnitř mísy a usnadňuje a méně chaotický přidávání ingrediencí.

  • Míchání víček mísy: Kuchyňská pomůcka® Víka mísy jsou ideální pro zakrytí těsta, které odpočívá nebo pro záchranu zbytků. Získejte víčka pro mytí myčky pro své mísy ve dvou balíčku nebo si vyberte kuchyň® víko pro skleněnou mísu s narážejícím výtokem. Dozvědět se víc o Připevnění mixéru a misek na nádobí.

Shop KitchenAid® Mixer Bowls

Kombinujte formu a funkci s KitchenAid® Stojíčka mixérů, které jsou stejně kreativním projevem vašeho stylu, jako jsou nástrojem pro go-to ve vaší kuchyni.

Green KitchenAid® Mixer se spiralizátorem, spiralizující ovoce vedle mixéru Green KitchenAid®

Jaké jsou různé přílohy mixéru?

Při zkoumání nových receptů a technik můžete snadno transformovat svůj kuchyň® Stojte směšovač do různých malých kuchyňských spotřebičů, které udržují krok s vámi přidáním příslušenství nebo připojení. Jednoduše připojte přílohy, jako je výrobce těstovin, kuchyňský robot a další k energetickému centru mixéru a vytvořte něco nového.

Všechny přílohy značky KitchenAid se hodí ke každému modelu mixéru stojanů. Nezapomeňte používat pouze autentické kuchyně® Připojte se s mixérem s mixérem, abyste chránili váš stroj a záruku.

Pojďme se podívat na mnoho Kuchyňská pomůcka® Připevnění stojanů Můžete použít k transformaci míchačky stojanu - a recepty.

Světle Blue Blue KitchenAid® Mixer s připevněním řezačky těstovin

Přílohy výrobce těstovin

Kuchyňská pomůcka® Přílohy těstovin Maker vám pomohou rychle a snadno získat autentickou chuť čerstvých těstovin, kdykoli budete chtít, přímo ve své vlastní kuchyni.

  • 5-dílná sada těstovin deluxe: Tato konečná sada přichází s těstovinami a řezačci Capellini, Spaghetti, Fettuccine a Lasagnette.

  • Gourmet Pasta Press: Tento lis vyrábí šest různých tvarů těstovin, jako jsou Rigatoni a Macaroni.
  • 2-dílná sada řezaček těstovin: Přidejte do svých těstovin nějakou odrůdu s řezačkou Capellini pro velmi tenké nudle a řezač lasagnette, abyste vytvořili stuha nudle.

  • Těstoviny válce: Kupte si jen základní těstoviny pro vytvoření nudlí lasagne nebo ručně řezané nebo plněné těstoviny.

  • 3dílná sada těstovin a řezací sada: Tato úvodní sada zahrnuje těstoviny a řezačky špaget a fettuccine pro dva nejběžnější typy těstovin.

Nejlepší kuchyň® Připevnění těstovin je ta, která odpovídá jakýmkoli výtvorům, které každou noc vaříte. Od oblíbených rodin, jako jsou domácí špagety po jedinečné Butternut Squash Ravioli, existuje spousta možností, jak udržet vaše těstoviny čerstvé, zábavné a chutné.

Nakupujte přílohy výrobce těstovin

Vytvořte si své oblíbené těstoviny s vlastním kreativním zvratem s KitchenAid® Přílohy výrobce těstovin. Budete si moci vytvořit různé těstoviny, které sahají od klasických špaget po makarony pro skutečně vyrobené makarony a sýr.

Osoba uvedení ingrediencí do připevnění mlýnek na maso na Silver KitchenAid® Mixer

Připevnění mlýnku na maso a další

Broušení vlastního masa - nebo sýra, drobky chleba a další - je s tímto nástavcem pro vaši kuchyňaci® Stojíček.

  • Připevnění k zápletce potravy: S podnosem s potravinami, tlačením potravin, broušením šneku, kovovou čepelí a broušením můžete brousit hrubé a jemné textury.

  • Stojíček Kovová mlýnka na potravinové připevnění: Tato odolná a atraktivní all-kovová připevnění zahrnuje tři mlecí talíře, velký podnos pro potraviny a dvě trubice klobásy pro každou potřebu broušení.

Co Připevnění masa Je nejlepší pro vás a váš životní styl? Buď kuchyň® Připojení mlýnek na potraviny vám pomůže dosáhnout kvalitních výsledků a vejde se do jakéhokoli modelu stojanů. Připevnění kovových potravinových mlýnek nabízí větší odolnost a může být před přípravou masa předchlazené v lednici pro čisté broušení. Dodává se také s velkým zásobníkem potravin, takže můžete zpracovat více ingrediencí v jedné dávce. Bez ohledu na to, co mlýnek na jídlo vyhovuje vašim potřebám, objevíte nové příchutě Pesto Sage Sausage Pitking, nebo Burgery divokého lososa - nebo ještě inspirativnější Použití mlýnku na maso.

Shop KitchenAid® PŘIPOJENÍ PŘIPOJENÍ

Od výroby čerstvě mletého hovězího masa pro hamburgery až po ucpanou klobásu s vlastní kombinací koření můžete Použijte mlýnek na jídlo Připojení k vytvoření kvalitních jídel, která se vždy potěší.

Black KitchenAid® stojanový mixér s připevněním ovoce a zeleniny

Ovocná zelenina sítka připevnění

Ovoce a pyré a zelenina pro omáčky, džemy, želé a domácí dětskou výživu s připevňováním ovoce a zeleniny pro vaši kuchyňAD® Stojíček.

  • Ovoce a zeleninový sítko: Pokud již máte mlýnek na potraviny, tato připevňování přeměňuje mlýnek na sítko.

  • Ovocná a zeleninová sada: Přichází se vším, co potřebujete, abyste mohli začít s jemným pyré a namáhání ovoce a zeleniny pro vaše oblíbené recepty. Připojte se přímo k vaší kuchyňské hodnotě® Power Stond Mixer Power Hub pro samostatné připevnění.

Ovocné a zeleninové přílohy Shop KitchenAid®

Bez námahy vydělejte cokoli od čerstvých ovocných džemů a dětské výživy po zoodles a zeleninové listy pro veganské lasagne s ovocnými a zeleninovými přílohy k dispozici od značky KitchenAid.

Mixéra stojanu s cibulkou s cibulkou s připevněním kuchyňského rodoklu

Připevnění kuchyňského robota

Přemýšlíte o přidání do vaší sbírky desky? Porovnat Připevnění kuchyňského robotu stojanů k kuchyňskému robotu najít pro vás nejvhodnější.

Připevnění kuchyňských kuchyňských robotů

Usnadňujete přípravu na mise en místo s přílohy kuchyňského robotu, které vám poskytují jednotné výsledky pro všechny vaše oblíbené recepty od salsas po slaws i mimo něj.

Black KitchenAid® Mixer s čerstvým přípravným kráječem/skartovacím připojením a zeleninou uvnitř

Fresh Prep Slicer/Shredder příloha

Kompaktní Fresh Prep Slicer/Shredder příloha Dodává se se třemi lopatkami s rychlou změnou, které zvládají různé ingredience pro saláty, klasickou ratatouille, nakládanou zeleninu a další.

  • 3 mm. Krákání čepele je skvělá pro tenké nakrájené okurky, mrkev, celer a cuketu pro saláty, polévky a dušené maso.

  • 4 mm. Střední skartování čepele vám umožní skartovat svůj vlastní čerstvý sýr nebo pevnou zeleninu, jako je mrkev.

  • 6 mm. Hrubá košile čepele je vaše go-to pro skartování zelí na saláty nebo slaw, brambory pro hashové hnědé nebo snídaně Casseroles a spousta dalších.

Silver KitchenAid® Stand Mixer s peel, jádro a plátek

Spiralizer s kůrou, jádrem a plátky

S tímto luxusním připojením spiralizátoru pro váš kuchyň® stojčí mixér, můžete Vytvořte krásné a lahodné spiralizované ovoce a zeleninu za pár minut. To také jádra a slupky, takže je to skvělé pro brambory, jablka a další. Vyberte si z několika sad pro výběr čepelí, které preferujete, všechny zabalené a organizované ve svých vlastních úložných případech. Učit se Jak používat spiralizátor a prozkoumat níže uvedené možnosti.

  • 7-Blade Spiralizer se slupkou, jádrem a plátky: Zahrnuje 6 lopatek s rychlou změnou plus peeling čepel. Vyberte si ze 3 spirálových lopatek (střední, jemné a extra jemné) a 3 krájecí čepele (velké jádro, malé jádro a tenký řez).

  • 5-Blade Spiralizer s kůrou, jádrem a plátky: Zahrnuje 4 lopatky s rychlou změnou plus peeling čepel: 2 spiralizující čepele (střední a jemné) a 2 krájení (velké jádro a malé jádro).

  • Spiralizer tenká čepel: Pokud již máte sadu spiralizátoru 5-Blade, přidejte dvě další čepele pro tenčí plátky nebo andělské vlasové vegetariánské nudle nebo ozdoby.

Přílohy Spilaid® Spiraid®

Core, Peel, Slice a Spiralizace vašeho oblíbeného ovoce a zeleniny pro nový pohled na některé z vašich receptů. Ušetříte časy a krájení pevnějších produktů, jako jsou jablka, mrkev a okurky, a zároveň zvýší finalizovaný vzhled vašeho receptu.

Red KitchenAid® Mixer s připevněním řezačky zeleninových plechů vytváří list cukety

Připevnění řezačky zeleninových plechů

  • The Připevnění řezačky zeleninových plechů Umožňuje nakrájet ovoce a zeleninu do listů velikosti lasagne pro vrstvení nebo válcování. Použijte vegetariánské listy kdekoli, kde byste použili lasagne nebo jiné široké nudle k odlehčení klasických těstovin, jako například Zucchini manicotti. Nebo je použijte k výrobě arašídového másla a jablek, vrstvených ovocných dezertů a dalších. Dodává se se dvěma čepelemi, takže můžete vytvořit silnější, robustní vegetariánskou nebo ovocnou listu nebo tenčí, jemnější.

  • Nuodle Blade: Přidejte nodlovou čepel do řezačky listů a můžete se vydat čerstvé vegetariánské těstoviny buď v pramenech stuhy nebo na šířku fettuccine-to vše zároveň. Vytvořte bezlepkovou ramen, pho nebo staromódní kuřecí nudlovou polévku. Vyzkoušejte svou ruku při výrobě cuketti nebo „zoodles“ z cukety nebo jiné pikantní zeleniny, jako jsou sladké brambory, žlutá tykev, pastinák a další. Vytvořte ovocné nudle z jablek nebo hrušek a stavíte Krásné rozety pro jemné dezerty.

Shop KitchenAid® GROEL SHECTTER PŘIPOJENÍ

Dejte vegetariánské otočení na klasická jídla pro zdravější možnost pomocí kuchyně® Připevnění řezacích listů, které vytvoří tenké listy cukety, jablka a další robustnější ovoce a zeleninu.

Tyto přílohy jsou k dispoziciodděleně, nebo si můžete vybratsada all-in-one.

Červené, oranžové a žluté čerstvé šťávy v džbánech a brýlích

Citrus Juicer

Pro rychlé a snadné čerstvá oranžová nebo grapefruitová šťáva Ráno použijte přílohu Citrus Juicer. Je to také vynikající pro výrobu čerstvé limonády nebo dokonce margarity. (Další nutností pro zmrazené nápoje a dezerty je příloha holení ledu, která vám umožní Vytvořte baobing, zmrazený daiquiris a další.)

Osoba používající mixér stánku White KitchenAid® na bílém pultu

Připevnění výrobce zmrzliny

Vytvořte čerstvou, chutnou domácí zmrzlinu s vaším kuchyňským® stojanu pomocí přílohy Maker zmrzliny. Zmrzlina je připravena za 20–30 minut bez jakéhokoli manuálního víření nebo klikání.1 Mísu zmrazte nejméně 24 hodin před použitím, nebo jen udržujte misku v mrazáku, takže je připravena jít, kdykoli toužíte po zmrzlině nebo zamrzlém jogurtu. Rozšířit své znalosti a kreativitu v kuchyni a učit se Jak používat přílohu výrobce zmrzliny Pro krémovou, hladkou zmrzlinu vyrobenou přímo ve vaší kuchyni. Hledáte různé studené pochoutky? KitchenAid® Mixer stojanů vám může pomoci Vytvořte sněhové kužely a další ledové potěšení z holicího ledu.

1. vylučuje dobu přípravy.

Osoba uvedení ingrediencí do prosévání a připevnění měřítka na mixéru Red KitchenAid® Stand

Připevnění pro podložku+stupnice

Zvládněte Janoise Cake a další ambiciózní pečivo pomocí přílohy SIFTER+Scale pro přesná měření. Automatické, hands-free sifter provzdušňuje a rozbije shluky v mouce, aby vytvořilo jemnější konzistenci, která se lépe mísí.

Hromada palačinek s bobulemi nahoře na černé desce

Připevnění obilného mlýna

Ovládat konzistenci a směs vašeho Zrna a udržujte veškerou výživu. banánový chléb, koláče a mnoho dalšího.

Různé přílohy

Velký podnos: Přidejte kapacitu k mlýnku na potravinový mlýnek nebo připevňování sítka a do nože nakrmete více ingrediencí pro rovnoměrnou směs.


Příloha nebo příslušenství KitchenAid® pro každou potřebu

Ať už rozbalíte svůj KitchenAid® poprvé stojan na mixér nebo byl KitchenAid® Uživatel po celá desetiletí najdete přílohu - nebo dva nebo tři -, aby pomohla uvolnit svou kreativitu a znovu představit své kulinářské ambice.