5 COLORFUL KITCHEN IDEAS TO SPICE THINGS UP

Kuchyně je srdce a domov a výraz toho, kdo jsme jako tvůrci. Odraz vás a vašich vášní. Prozkoumejte tento seznam barevných nápadů na kuchyňské výzdoby a tipy organizace, jak najít vzhled, který odpovídá vaší osobnosti.


Koláče vedle růžového stojanu KitchenAid® Mixer Bhipping Cream v měděné misce

1. Inspirujte se barevnými kuchyňskými tématy

Vaše kuchyně o vás hodně říká. Vyjádřete svou lásku k výrobě a času ve vaší kuchyni prostřednictvím barevných kuchyňských témat. Tematicky barevné koordinované kuchyně se mohou spojit ve všem, co milujeme způsobem, který je expresivní a smysluplný. Od zábavy a čerstvého až po odvážné a jasné, barva má způsob, jak zvýšit místnost tím, že soudržným způsobem taháme jiné prvky.

Urban Bohemian

Zatáhněte se uvolněné, uvolněné a mírně nekonvenční atmosféru bohémského životního stylu do dnešní kuchyně s hrou na neutrály a metalice. Změkněte vzhled nerezových spotřebičů s teplejší, neutrální paletou barev béžové, hnědé, opálení, krému a měkkých přirozených. Pro texturu přemýšlejte o dekoru, jako jsou visící tkané koše pro osvětlení, orientální koberce, zeleň z bylinkové zahrady nebo přírodní desky dřeva. Tento městský bohémský vzhled vytváří útulný a měkčí pocit v tradiční kuchyni s teplými tóny a přírodními prvky. Přečtěte si více o KitchenAid barva roku A jak silný jednoduchý pop barev může být v oblasti představivosti a kreativity v kuchyni.

Farmhouse Funk

Trend statku existuje již několik let. Tento klasický vzhled Homestyle Homestead vyzařuje tradici a teplo s jasnými bílými, slonovinami, krémy a hnědými smíchanými se starobylými výzdobami a přirozenými dotyky, jako jsou čerstvé květiny a interiérové ​​věnce. Chcete -li přidat více barvy, zvažte, zda se s tématem statku trochu funky Matcha nebo Emerald jako hra na přírodních zelených tradičních statcích. Je to také skvělé téma pro rozbití Stark White Kitchens. Místo nerezových spotřebičů a hardwaru zkuste měď, zlato nebo mosaz, že se dobře spárují s přirozenými prvky. Tato moderní kuchyňská výzdoba udržuje jednu nohu v tradici a zároveň umožňuje nějaké zábavné experimentování s tmavšími tóny a řadou textur, které mohou dokonce zahrnovat rozdrcené čalounění nebo stoličky s tmavě koženým.

Barva je v centru značky KitchenAid od roku 1955. Každý rok uvádí KitchenAid svou barvu roku jako způsob, jak inspirovat kreativitu v kuchyni. Najděte inspiraci v našem Každoroční oslava síly barev A procházejte barevné, přizpůsobitelné kuchyňské nástroje.


Barevný kuchyňský prostor s řadou KitchenAid® v avokádovém krému

2. Najděte hlavní spotřebiče tak, aby odpovídaly vašim barevným nápady na kuchyň

Hlavní spotřebiče jsou magické výrobce. Ty nemohou žít bez nástrojů, které jsou nutné v každém tvůrčí kuchyni. Nalezení hlavních kuchyňských spotřebičů tak, aby odpovídaly vašemu osobnímu stylu, je dalším způsobem, jak hlavním způsobem zesílit vaše barevné kuchyňské nápady. Kuchyňská pomůcka® Komerční rozsahy Přijďte v řadě barev tak, aby vyhovovaly téměř jakékoli kuchyni a nechte si vytvořit prostor pro vaření s vlastními barvami, které ztělesňují vaši osobnost.

Použitá rozsahy trouby

Vyjádřete se skrz barevné Komerční rozsahy inspirované které přicházejí v devíti kurátorských barvách od KitchenAid. Jděte za konvenční nerezovou nebo černou s opravdu poutavým pop barevným jako Řada avokádového krému od KitchenAid, který přináší zemité vibrace současných trendů v oblasti designu interiéru v kuchyni. Použití chladného a atraktivního odstínu, jako je tato světle zelená, vytváří nádherný doplněk k řadě témat, kuchyňských výzdobu a barevných palet. Vytváří také svěží, nadčasový vzhled.


Modrý chopper s nasekanou cibulkou a celerem vedle celých ingrediencí

3. Pomocí barevných kuchyňských desek a přidejte stříkající barvu

Od míchačky stojanu po váš mixér, kuchyňský robot až po kávovar, to jsou malé kuchyňské zázraky, které podporují vaši kreativitu a dělají vaše výtvory možností. Hlavní zařízení mohou přidat jemnou barvu, zejména v malých kuchyních nebo prostorech, které nelze zrekonstruovat, jako jsou byty. Použití barevných kuchyňských spotřebičů je jednoduchý a vynalézavý způsob, jak změnit výzdobu kuchyně bez zásadních změn. Přidejte dotek barvy s KitchenAid® Stojany mixéry, mixéry a Další zařízení pro desku.

Přizpůsobte si svou vášeň pomocí stojanů a misek

Získání nápaditého s barevnými spotřebiči může poskytnout vaši kuchyňskou kůru a osobnost bez přidání nepořádku. Každý domácí kuchař zná hodnotu jejich stojanu a je zobrazen s velkou hrdostí na jejich pulty. Barevné stojany od KitchenAid mění vaše vášně pro vytvoření v vibraci s řadou barev a stylů, které jsou skutečně doplňkem jakékoli barevné kuchyně. Tyto míchačky stojanů mohou být také spárovány s různými texturami a barvami Keramické misky pro kuchyňaid® Stojany mixéry Pro zajímavý způsob, jak vtáhnout do popesů osobnosti a stylu, aby doplnil barvy kuchyně a celkový design. Můžete dokonce Přizpůsobte si směšovač stojanu Takže se můžete podívat, to je opravdu všechno.
Blender KitchenAid® v medu proti dřevěné backsplash

Odstíny medu na nečekaných místech

Použití funkčních nástrojů k vyjádření vašeho osobního stylu způsobuje skvělý způsob, jak přidat stříkající barvu, ale barevné kuchyňské spotřebiče mohou být ve skutečnosti jedinečným malým způsobem, jak do vaší kuchyně přinést barvu. Chcete -li využít tohoto malého, ale působivého designového nápadu, podívejte se na nový 2021Barva roku, Zlato, od KitchenAid. Tento odstín vyzařuje teplo a radost. Je také přizpůsobivý a doplňuje širokou škálu barevných palet a nápady na design. Vyzkoušejte barvu v populárních zařízeních, jako jsou mixéry nebo kuchyňské procesory.

Vytvořte nejvyšší prohlášení o stylu kuchyně s barevným mixérem stojanu, který s vámi mluví. Viz Plná sestava KitchenAid® Stojany mixéry nebo Přizpůsobte mixér stojanu To je stejně jedinečné jako vy.

Stond Mixer Bowls, aby odpovídaly vašemu kreativnímu stylu

Vyjádřete svůj jedinečný styl výroby pomocí KitchenAid® mísy stojanu. Od elegantních a moderních návrhů po klasické ilustrace, které doplňují kuchyň inspirovanou vintage, má značka KitchenAid barvy, textury a vzory, které odpovídají vašemu prostoru.

Nakrájené limety a kuchyňský kuchyňský robot ve stylové kuchyni

4. Najděte vybavení pro perfektní dotek

Barva má schopnost napodobovat pocit. Vytvořte si vlastní osobní barevnou oázu ve vaší kuchyni prostřednictvím malých dokončovacích doteků, jako jsou koberce, nástěnné umění, čalounění a ošetření oken. Výzdoba a nábytek může přidat barvy nebo práci, aby se rozšířily o téma způsobem, který dále spojuje prvky designu interiéru v kuchyni.

Probuď se okna

Věděli jste, že můžete používat vaše kuchyňská okna jako jedinečný způsob, jak vytvořit barevnou kuchyni? Některé oblíbené trendy pro léčbu oken, které je třeba zvážit, jsou záclony, dřevěné žaluzie, římské odstíny nebo okenice. Tyto možnosti přicházejí v různých barvách, ale také textury, takže můžete experimentovat s různými materiály, jako je bambus, povlečení, faux dřevo, tkané dřevo nebo plátno, abyste se spojili s tématem vaší kuchyně nebo jako přízvuk celkové barevné palety vaší kuchyně .

Například práce s neutrálními barvami (Think Natural Wood Bambus Shades) umožňuje intenzivnější odstíny barvy v celkové kuchyni, zatímco jít odvážně se vzorovanou oponou může přidat výrobní body barvy v relativně neutrálně zbarvené kuchyni.

Stojčí mixér v medu Spiralizující cuketa vedle odpovídajícího mixéru

Na displeji

Proč si vzít to, co máte rádi, a začlenit jej do místnosti, kde máte rádi být. Uvedení vašich koníčků na displeji může do vaší kuchyně přidat osobnost a barvu. Malování nebo vytváříte umění? Zaměňujte své oblíbené a hrdě zobrazujte barevné výtvory ve vaší kuchyni. Jste do zahradnictví? Vnitřní bylinná zahrada přináší jasné odstíny zelené. Sběratel kuchařky? Najděte zábavný způsob, jak uspořádat knihy a přidat barvu a zájem. Několik nápadů: Umístěte knihy páteře na plovoucí polici, naskládejte je na exponované regály spolu s pokrmy a dalšími kuchyňskými předměty, aby se rozbila vzhled naložených polic nebo vytvořila sadu polic.


Různé květináče na regály a na stojanech před velkými okny

5. Prozkoumejte další trendy návrhu interiéru

Barevné nápady na kuchyň najdete také v populárních trendech designu interiéru v kuchyni. Existuje tolik způsobů, jak zatáhnout barvu do kuchyně a někdy inspiraci z jiných trendů designu interiéru vám mohou pomoci vizualizovat vaši ideální barevnou kuchyni. Přehodnocováním tradičních způsobů, jak nastavit, zdobit nebo organizovat svou kuchyni, můžete najít nové trendy, které se mohou stát vaším oblíbeným způsobem, jak posílit vzhled a funkčnost vaší kuchyně.

Kovokovaný úložný prostor

Přiměřené úložiště kuchyně je nutností. Věděli jste však, že to může být také použity jako konstrukční prvek k přinesení barvy do vaší kuchyně? Odkryté regály je oblíbený trend designu interiéru kuchyně, který funguje jako prázdné plátno pro barvu. Přidejte barevné kuchyňské spotřebiče, barevné nádobí a dokonce i dekorativní předměty, abyste využili exponované regály jako konstrukční prvek vaší barevné kuchyni.

Odvážné backsplashes

Backsplashes přidávají do vaší kuchyně barvu, texturu a osobnost. Proč neudělat kuchyň backsplash barevným uměleckým dílem s zajímavým designem nebo zajímavým umístěním? Jděte odvážný s backsplash barvami, velikostí a materiály pro doprovod do doprovodu do vaší barevné kuchyně. Kromě barvy můžete také kreativní s tím, kolik prostoru na zeď používáte pro backsplash. Více majitelů domů prozkoumává backsplashes, které pokrývají větší oblasti, které mohou pomoci přitáhnout ještě více barvy do vaší kuchyně.

Litinová pánev na pultu s mixérem KitchenAid® a stojanem v medu