Montana feiert 40 Jahre Farben 🌈

WALALA X MONTANA

Letos dánská rodinná společnost slaví Montana Místo konání být 40. výročí. Při této příležitosti pracuje se světem -slavný umělec a designér Camille Walala Společně působivě přepracovat svou továrnu v malé klidné vesnici na jihu Fünens.

Tady Najít naše Montana Místo konáníVýběr.

„Montana je synonymem pro barvy a od začátku. S touto nástěnnou malbou chceme vytvořit orientační bod, který slaví barvy a zviditelňuje naše dánská výrobní zařízení na mapě. Náš nový slogan je„ Vytvořme hravé prostory “.



 

Chceme povzbudit svět, aby používal více barev - ale nemůžeme to udělat, aniž bychom pokračovali s dobrým příkladem. Proto jsme museli přeměnit naši poněkud nudnou - vypadající továrnu na barevné prohlášení - stejně barevné a hravé jako nábytek, který tam produkujeme., říká Nechte generálního ředitele Joakim, Syn zesnulého zakladatele Petera.

Francouzský umělec žijící v Londýně a Návrhář Camille Walala Je zakladatelem Studio Walala. Je známá pro své ambiciózní, Rozsáhlé a barevné zásahy do veřejného prostoruVe kterém proměňujete drsné krajiny a budovy na působivé barevné vzory inspirované směrem ve stylu Memphis. „Bylo pro mě velkou ctí navrhnout design pro 40. výročí Montany. Měl jsem krásné a odvážné plátno, s nímž jsem mohl hrát v její továrně. Byl jsem inspirován ikonickými modulárními formami a byla to radost a výzva pro práci s barevnou paletou Montany vyvinuté Margrethe Odgaard “, říká Camille Walala. Jejich práce zahrnuje majestátní nástěnné malby, pohlcující 3D instalace, pouliční umění, interiérové ​​návrhy a scény pro značky, jako je LEGO, Mauritian Hotel Salt of Palmar a London Design Festival.

Projekt Walala byl ve spolupráci s nizozemskou nadnárodní společností barvy a barvy Acczonobel rozvinutý. Montana Furnére je partnerem Akzonobel při navrhování svých barevných palet po dobu 40 let.

 


Obrázky a příběh: Montana nábytek