9 Monate - 9 Farben

CH24 je nyní k dispozici v devíti nových barvách od Ilse Crawford

 

TADY Najdete barvu měsíce října - Severní moře.

Kolem Hans J. Wegners více než 70 let spolupráce Carl Hansen & Søn na oslavu, společnost nyní rozšiřuje svou spolupráci s London Designer Ilse Crawford a představil Židle Wishbone V devíti nových barvách.


Hans J. Wegner navrhl v roce 1949 pro Carl Hansen & Søn světovou židli (CH24) pro Carl Hansen & Søn. Toto bylo vyrobeno bez přerušení již více než 70 let. Na oslavu tohoto milníku si Ilse Crawford vybrala devět barev Matt, které dávají nábytku sezení novou perspektivu. Všechny barvy jsou šetrné k životnímu prostředí, založené na vodě a odolné. Proto jsou ideální pro soukromé i veřejné použití.

„Chtěli jsme vytvořit řadu barev, které odrážejí náš čas. Věříme, že tyto kryté barvy budou pro současné publikum velmi oblíbené“, vysvětluje Ilse Crawford. „Nechali jsme obrazy dánského umělce Na Kirkeby Inspirujte, že úžasně ilustruje jeho zájem o přírodu. Nejedná se o standardní barvy, které jsou určovány trendy času, ale barevné tóny, které dávají každému zařízení hloubku a složitost. “

Malebné barvy slaví rostliny, minerály a ornou půdu, které tvoří hrubou krásu severské krajiny a pracují jak jednotlivě, tak v interakci. „Barvy jsou tak úzce spojeny s našimi emocemi a naší náladou“, říká Crawford, "A věříme, že tyto dušené tóny pomohou vytvořit teplé, uvolněné a přirozené prostředí."

 

Tento Speciální vydání jsou k dispozici pouze v roce 2022.