ferm Living Kopenhagen Guide

Úžasně uvolněné Kodaň.

Cestovní průvodce po našich oblíbených místech v našem milovaném rodném městě -živinou ferm.

Příběh, text a obrázky: Ferm Living Aps

PRODEJNA: Kodaňské ozdoby

Káva a nápoje v Kødbyen
Kødbyen je bývalá čtvrť pro zpracování masa v Kodani. Ačkoli tato bývalá průmyslová čtvrť Vesterbro je stále formována svou neotevřenou minulostí, oblast prošla úžasnou změnou v průběhu let a dnes nabízí jednu Hojnost módních restaurací, kaváren a barů. Pokud jste po malém posílení energie odpoledne, pak je to Prologous Coffee Bar Ideální místo pro vychutnání lahodného a udržitelného šálku kávy uprostřed tradičních kachlové místnosti a průmyslových budov od Kødbyen. Návštěvy Maso - Kombinace restaurace, baru a řeznictví. Zde si můžete užít lahodný oběd v autentickém a moderním prostředí s pohledem na Kødbyenův odkaz. Pokud máte rádi lEbgalský noční život Nejlepší je pověsit se po našem městě až do večeře v Kødbyen a počkat, až začne zábava.

Chlazení na ostrovech Hafenbad Brygge
Protože mnoho částí města je obklopeno vodou, patří jeden Krátká plavecká prohlídka v přístavu Pro mnoho kodatelů o pravidelných letních aktivitách - o víkendech, během dovolené nebo na cestě od a do práce. Přestože máme také moře a krásné pláže, má něco magického se vykoupat uprostřed města. S pěti různými bazény to je Hafenbadské ostrovy Brygge Ideální k ochlazení v horkých letních dnech. Sbalte si tašku s oblíbeným občerstvením a nejdůležitějšími věcmi pro plážový den a strávte pěkné odpoledne s chlazením v přístavním bazénu a následným opalováním na sousedním trávníku.


Bohemian Flair V La Banchina
Pokud jste po tichých odpoledních hodinách S plaváním a lahodnými pokrmy a nápoji je, pak budete La Banchina milovat. Tato uvolněná a autentická podavačka s saunou na Island Refshaleøen je skrytý klenot. Je otevřen po celý rok, takže hosté mohou jíst a plavat v našem odhadovaném městě v našem odhadovaném městě ve všech ročních obdobích. V létě si můžete vychladnout nohy ve vodě s chladnou sklenicí bílého vína na dřevěné lávce La Banchina. V chladnější sezóně si hosté díky saunám užijí vzrušení z zimní koupele.Den na hřišti Tower v Fælledparken
Zapomeňte na houpačku a zasuňte. Protože slavné hřiště Tower nabízí vašim nejmenším prostoru pro zažití města shora nebo předstírat, že je politikem na jeden den. V Jihozápadní roh fælledparken najdete hřiště na kterém Všechny slavné věže v našem městě jsou: náš kostel Vykupitel „před Frelsers Kirke“, radnice Kodaně, kulatá věž „Rundetårn“, mramorový kostel a věž budovy na akciovém trhu.

Tradiční kuchyně ve Schønnemannu
Kodaň má živou gastro scénu a je charakterizována inovativní kuchyní a jedinečnou kuchyní. Potřebovali bychom celý časopis, abychom jmenovali všechny naše oblíbené. I když rádi zpochybňujeme náš patro s novými příchutěmi a zahraničními kuchyními, nikdy to není špatné, Dánská klasika Vrátit, že víme a milujeme. Zároveň můžeme také prozkoumat tradičnější a historičtější stránku našeho milovaného města. Schønnemann byl poprvé otevřen v roce 1877 a je s tím Jedna z nejstarších restaurací v Kodani. Zde můžete mít jedny z nejlepších tradičních Smørrebrød Užijte si prostředí, kde je příběh v popředí.

Zobrazit shora - navštivte starou věž Nikolaj Kunsthal
Tento Galerie umění V bývalém kostele se návštěva stojí za návštěvu na vaší cestě ulicemi Kodaně. V sobotu nebo neděli můžete také bývalý Prozkoumejte církevní věždo Pohled na město užívat si. Kostel pochází z 13. století, ale věž sama byla přidána teprve o 300 let později. Dnes je Třetí nejvyšší věž Kodaně. Pokud trpíte strachem z výšek, nemělo by to být pro vás překážkou, protože turné vám přináší pouze asi 35 metrů.

Káva a časopisy v Kodaňské hlavní knihovně
Sencies trochu v jednom Šálek kávy a croissant V kavárně Kodaňská hlavní knihovna. Nabízí velká okna do ulic Starého města a také velký, široký výběr časopisů a poskytuje Jedno z našich oblíbených míst strávit několik hodin v míru.

Neděle v muzeu Thorvaldssen strávit
Neděle jsou nebeskou příležitostí pro umění a galerie. Nechte se inspirovat na nadcházející týden a zkažte své smysly Klasické umění Na pozadí nezaměnitelně moderních barev na stěnách Thorvaldsen Museum, v němž jsou také slavné sochy Bertel Thorvaldsen (1770–1884). Během svého života přišla jeho díla papež, Napoleon a příliš mnoho evropských královských rodin. Jeho díla jsou vystavena po celém světě, ale IM Thorvaldsenovo muzeum Získáte nejrozsáhlejší sbírku, kterou můžete vidět - a to v krásné pokoje.

Návštěva butiku Ferm Living
Kuglegården 1-5 je jeden Historická budova Uprostřed malebných kanálů, Originální hausbóty a nezkrotiná svobodná město Christiania. Majestátní budova pochází z roku 1770 a byla původně používána jako arzenál pro dánskou armádu. V roce 2019 jsme začali s komplexním a pečlivým obnovením tohoto 1 900 metrů čtverečních, odkud je vesmír všech věcí Žijící ferm vznikl. V přízemí je náš butik s autentickou a neformální atmosférou, která je také domácká a inspirativní. Tady je celek Žijící ferm Sbírka a kurátorský výběr vintage kuriozit, rostlin, ilustrovaných knih a dalších domácích doplňků, které jsou k dispozici ke koupi.

Adresa:
Kuglegårdsvej 1-5,1434 København